Açılışı Mehter Takımı yapmıştı

Kağıthane Ferit Aysan Spor Salonu'nda 28 Mayıs'ta yapılan güreşlerin açılışını Mehter Takımı yapmıştı. Mehter Marşları izleyenler ve güreşçilerin mutluluğuna nyolaçmıştı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Mayıs 2012 12:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kağıthane'de bulunan ilk ve orta öğretim okullarından farklı yaş guruplarından öğrencilerin katıldığı güreş müsabakaları okul çevrelerinde ve aileler arasında sevinçle karşılandı ve takdir gördü. Yaklaşık 1000 öğrencinin katıldığı,10 Hakemin 2 gün boyunca çift minderde yönettiği çekişmeli maçların ardından kupa ve madalyalar sahiplerini buldu.

AÇILIŞI MEHTER TAKIMI YAPMIŞTI

Kağıthane Ferit Aysan Spor Salonu'nda 28 Mayıs'ta yapılan güreşlerin açılışını Mehter Takımı yapmıştı. Mehter Marşları izleyenler ve güreşçilerin mutluluğuna nyolaçmıştı.

Kağıthane Kaymakamı A. Akın Varıcıer, güreşe çok büyük önem verdiklerini, Kağıthane'de bu işin alt yapısını kurduklarını, güreş sporu eğitiminin Halk Eğitim Merkezi ve Hasbahçe Güreş Kulübü'nde ücretsiz verildiğini, isteyen her genç için bu sporu yapma imkanını tanımaya hazır olduklarını belirtti.

Kaymakam Varıcıer ayrıca, Fevzi Şeker'i anmanın büyük bir mutluluk olduğunu, ailesini de müsabakalar nedeniyle ağırlamaktan büyük onur duyduklarını, bu tur turnuvaların devam edeceğini sözlerine ekleyerek emeği geçenlere teşekkür etti.

Türkiye Güreş Federasyonu Başkan Vekili Kadir Haberdar, güreşin tabana yayılmasına büyük önem verdiklerini, Kağıthane'de bu işin başarıldığını görmekten memnun olduklarını bu çalışmaların daha da genişlemesi için katkı sunmaya devam edeceklerini söyledi.

FEVZİ ŞEKERİN AİLESİ VE TAKIM ARKADAŞLARI DA GÜREŞLERDEYDİ

Fevzi Şeker'in takım arkadaşları ile İstanbul Güreş İl temsilcisi Halil İbrahim Oktay ve Yardımcısı Nurettin Aydın, Baş Cazgır Şükrü Kayabaş ile Kağıthane Güreş Ağası Yusuf Yoldaş iki gün boyunca süren güreşleri izlemeye gelen Şeker ailesini yalnız bırakmadılar.

Ankara'dan güreşleri izlemeye gelen Fevzi Şeker'in eşi, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti. Bu tür hatırlanmaların kendilerini teselli ettiğini de belirten Şeker'in eşi, "Güreş camiası olarak ne kadar büyük bir ailenin mensubu olduğumuzu bir kez daha gördük. Bundan onur duydum. Genç güreşçilerin hepsinin ayrı ayrı birer Fevzi namzedi olduğunu görüyorum. Bu da beni mutlu ediyor." dedi.

MADALYALAR SAHİPLERİNİ BULDU

Müsabakalar sonunda toplam 31 Altın, 62 gümüş ve 124 bronz madalya genç Fevzilerin boynunu süslerken kupalarda takımların ellerinde yükseldi.

Takım sıralamaları şöyle oluştu:

MİNİKLER

1. Hacı Ethem Üktem İlköğretim Okulu

2. Ali Fuat Cebesoy İlköğretim Okulu

3. Zuhal İlköğretim Okulu

YILDIZLAR

1. Hacı Ethem Üktem İlköğretim Okulu

2. Kağıthane Anadolu İmam Hatip Lisesi

3. Şair Yahya Kemal İlköğretim Okulu

GENÇLER

1. Kağıthane Lisesi

2. Kağıthane Anadolu İmam Hatip Lisesi

3. Cevdet Şamikoğlu İlköğretim Okulu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber